Hírek


A Szabad Péntek elnevezésű - mindenki számára nyitott - programsorozat keretén belül február 23-án, pénteken 18.30-kor ingyenes filmvetítés lesz az Abaligeti Faluházban az Abaligetért Egyesület szervezésében. A vetítés után kötetlen beszélgetés formájában próbáljuk feldolgozni a látottakat. Mindenkit szeretettel várunk!

Kedves Gyerekek, Szülők, Családtagok, Faluközösség!

Idén 2024. február 9-én 16 órától 20 óráig az iskola tornatermében igyekszünk akkora Farsangi mulatságot rendezni, hogy a télnek eszébe se jusson, még csak visszakukucskálni sem.

A szokásos fergeteges osztályműsorokkal, táncversennyel, tombolával és osztálybüfékkel várjuk a kedves érdeklődőket, és...

2024. január 9-én kedden délelőtt a hóhelyzetre hivatkozva több abaligeti utcába nem tért be a szemétszállító. Az Önkormányzat arra a kérdésre, hogy mikor pótolják a hulladék elszállítását azt a választ adta, hogy a következő héten kedden jönnek érte és addig tegyük ki zsákokban a szemétgyűjtők mellé.

Azokban a napokban Augusztusz császár elrendelte, hogy írják össze a földkerekség lakosságát. Ez az első összeírás akkor történt, amikor Szíria kormányzója Kirinusz volt. Mindenki elment a maga városába, hogy összeírják. Galilea Názáret nevű városából, József is fölment Dávid városába, a judeai Betlehembe, hogy összeírják eljegyzett feleségével,...